Categories
Norsk

Mr Leather inn i byrådet?

Må forsvare sikrere sex demonstrasjon

Kevin Shancady, som er åpen homofil kandidat til byrådet i Denver USA, må nå forsvare en sikrere sex-demonstrasjon han foretok på et lærhomsearrangement i 1992.

Shancady viste på Mr Leather-treffet eksempler på sm-aktiviteter som alternativ til høyrisikosex. Demonstrasjonen som ble tatt opp på video, viser i følge the Advocate, Shancady slå seg selv med et flatt lærredskap og sette inn kateter i penis. Selv om Shancady ikke ville ha gjentatt opptredenen i dag, forsvarte han innslaget som en måte å lære opp homser til å unngå hiv-viruset. Shancady, som utfordrer sittende byråd Ed Thomas, hadde oppnådd støtte fra brannmann- og politiforbundet før videotapen dukket opp på arenaen.
SISTE (oppdatert 2003):
Den åpent homofile ekspolitimannen Kevin Shancady fikk 30 prosent av stemmene, mot Ed Thomas som fikk 64 prosent, og som derved vant.

Artikkelen er hentet fra Skeive Nyheter 21.4.1999