Categories
Norsk

Ikke bare for sm-ere og fetisjister

– Gutta har endelig skjønt at de ikke trenger å være homofile for å like dildoer i rumpa, sier Jack Helgesen i butikken Plasmatics til Dagbladet, som slår fast at sex-leketøy og lakk, lær og gummitøy ikke lenger er forbeholdt sm-ere og fetisjister.

Salget av sex-leketøy er i sterk vekst i Norge. Sex-bransjen vokser seg stor og rik i Norge. Snart har hver by med respekt for seg selv en egen sex-butikk.

– Vi var lei av å måtte reise til utlandet for å kjøpe gummitøyet vårt, sier Cecilie Colliander, som sammen med samboeren Ronny Sangholt startet butikken Extreme i Bergen som går så det suser. – Vi har nesten ikke drevet markedsføring. Likevel får vi stadig nye kunder, sier Colliander.

Også Kjell Erik Olaisen (33) som har Paradise-butikker i Haugesund, Bergen og Danmark, føler etter seks år i bransjen at nordmenn er i ferd med å løsne opp. Og det synes jeg er positivt at folk våger å ha det litt spennende. Jeg tror det er langt vanligere å bruke den slags enn det vi regner med, sier Olaisen til Dagbladet.

En annen sex-forretning som gjør det bra, er Plasmatics i Oslo. Ifølge innehaver Jack Helgesen handler kundene hans først og fremst sex-leketøy. I tillegg selger han mye intimklær i gummi og lær. Og gassmasker er han utsolgt for…