Categories
Norsk

-Enka gjør Oslo mangfoldig

– Enka gjør Oslo mangfoldig
MARIT NYBAKK:
Enka gjør Oslo mangfoldig

Stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Marit Nybakk (bildet), tror utesteder som Enka styrker Oslo som en flerkulturell og mangfoldig by. Det sa hun til stuntreporter Jan Simonsen på Metropol tv tirsdag kveld.

Av Svein Skeid 25.10.00

Etter et forlik med Arbeiderpartiet, fikk Fremskrittspartiets stortingsrepresentant Jan Simonsen (bildet til venstre) 14. januar 1999 100.000 kroner i oppreising etter at tidligere politisk Ap-rådgiver Hans Marius Johnsen i en 1. mai-tale i 1998 sa at Simonsen hadde mannlig pakistansk samboer. Nå er Simonsen kanskje kommet på andre tanker. På Metropol Live tirsdag intervjuet han blant annet Aps stortingsrepresentant Marit Nybakk med spørsmål om hva hun syntes om det nye utestedet Enka.

“Jeg tror slike utesteder styrker Oslo som en flerkulturell og mangfoldig by”, sa Nybakk intervjuet inne i Enkas lokaler.

Enke-fru Knutsen, Tootsie Knutsen (bildet til høyre) skrøt blant annet av den nye lærbaren CELLA, og mente hun absolutt var født til å være der.

Reidar Engesbak (bildet til venstre) i www.radiator.no ble av Jan Simonsen spurt om han heller ville ha helt øl på FrP-politiker Vidar Kleppe, enn på Carola, hvorpå han svarte at han ikke omgås Kleppe i særlig grad.

Metropol Live viste ikke noe bilde av Jan Simonsen i lærbarens gapestokk, men derimot lærhomser som skålte for Enka på åpningskvelden fredag. Deriblant undertegnede med samboer Tore, samt Erik og Jim (bildet til høyre).