Categories
Norsk

Kinky Skeive dager 2013

Paradefrokost, byvandring, stand i Pride Park, fester på SLM og Cat People under Skeive dager 2013.

Velkommen til paradefrokost, verksted og vorspiel før paraden fra kl 10 lørdag 29. juni i Oslos mest kinky leilighet hos Svein Skeid, Enerhauggata 7. Mulighet for å kle deg opp til paraden, ordne med flagg, bannere, osv. Direkte utsikt til paradeoppstillingen i Åkebergveien fra min sydvendte balkong i “Gay Towers”. 2 min ned til oppstillingsplassen. Vi har brød, eggerøre, store lærflagg og regnbueflagg. Du tar med din egen drikke og noe til en buffet. Paraden starter kl 13 nede i Åkebergveien.

Byvandring. Fredag 28. juni kl 16 -18 holder Svein Skeid homohistorisk byvandring nedover Karl Johansgate med historier hvordan homsene traff hverandre over hundre år tilbake i tid, galgenhumor, kallenavn og kampen mot politi, utpressere og bøllegjenger. Oppmøte ved fontenen ved Nationaltheathret stasjon.

SLM har stand i Pride Park på Rådhusplassen onsdag 26. til lørdag 29. juni. Benytt anledningen til å melde deg inn i Norges første fetisj- og bdsm-klubb.

SLM har fetisjfest lørdag fredag 28. juni og lørdag 29. juni i Rådhusgata 28, inngang Nedre Slottsgate. Påmelding med navn og dato for fest til 41 444 666.

Oslo BDSM har Åpen kafé med intro tirsdag 25. Juni kl 19 på Nonna i Breigata 10.

Cat People arrangerer SummerCampParty lørdag 29. Juni fra kl 21 i Peder Claussønsgate 4. Påmelding 928 55 521 med navn og medlemsnr.